Mijn Camper verhuur uit Enschede, Twente, Overijssel, Nederland
info@mijncamperverhuur.nl
Telefoon : 0641821432
Beschikbaarheid Prijs berekenen

Camper verhuur berekenenPrijzen van mijn Camper Verhuur

 Prijzen van mijn Camper Verhuur

  Per dag Per week  
Laag seizoen € 60,- € 400,- Oktober, November, December, Januari, Februari, Maart
Midden seizoen € 85,- € 550,- April, Mei, Juni, September
Hoog seizoen € 110,- € 750,- Juli, Augustus

Camper Verhuur Schoonmaak

Huurder dient de kampeerauto weer in te leveren in dezelfde staat en op dezelfde plaats waar de kampeerauto hem/haar is geleverd. De vuil- en schoon watertank dienen geleegd te zijn. U ontvangt van ons een auto die van binnen en van buiten is gereinigd. Bij terugkomst dient deze alleen van binnen weer schoon opgeleverd te worden, inclusief de koelkast en het toilet. De buitenzijde mag niet worden gereinigd.  Wij berekenen voor het schoonmaken van de buitenzijde € 50,00. Indien nodig, zullen wij de schoonmaakkosten voor de binnenzijde ad. € 125,- op de borgsom inhouden. De huurder zal geen veranderingen in de kampeerauto aanbrengen en de kampeerauto niet aan derden afstaan. Huurder is volledig aansprakelijk voor verlies en/of inbeslagname van het gehuurde en voor schade toegebracht aan de kampeerauto, voor zover de door de verhuurder afgesloten all-risk verzekering geen dekking geeft.

Vrije kilometer.

De camper huren is met 1500 vrije kilometers per week, daarna 0,20 cent per kilometer. Vrije km's vanaf 3 weken huur

Waarborgsom

Bij aanvang van de huurperiode betaalt de huurder een waarborgsom van € 750,- aan de verhuurder. Dit bedrag wordt binnen 7 dagen na het eind van de huurovereenkomst terugbetaald aan de huurder onder aftrek van de kosten die de huurder nog verschuldigd is aan decamperverhuur.nl.

Verzekering

De camper is standaard WA + Uitgebreid Casco (All risk) verzekerd incl. een inzittenden verzekering. Zie : http://www.mijncamperverhuur.nl/verzekering/ 

Waar moet ik zelf aan denken?

Belangrijk om zelf mee te nemen zijn uw rijbewijs, linnengoed en een buitenzit.

Beschikbaarheid Camper verhuur

Top